Programi

Krav Maga je cjelovit sustav samoobrane, baziran na znanosti i iskustvu, koji pruža mogućnost da obranite sebe ili svoje bližnje u okvirima vlastitih mogućnosti.

Krav Maga programi

U Krav Maga Hercegovina nudimo razvoj kroz obrazovanje podučavajući pripravnike u civilnom sektoru četiri komponente koje grade temelj budućnosti.

Prva komponenta je samoobrana koja je ujedno i osnova. Druga komponenta je obuka za zaštitu VIP i trećih osoba, dok je treća komponenta borba i borbena taktika/tehnika. U konačnici četvrta komponenta predstavlja praksu borbenog razmišljanja i mentalnog kondicioniranja.

Grupe i Tečajevi

Instruktori Krav Mage u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi uče svoje polaznike tehnikama i taktikama samoobrane. Polaznici mogu odabrati jedan od programa navedenih u nastavku.

CIVILNI
PROGRAM

Civilna Krav Maga je, kao što i sama riječ kaže, namijenjena civilima, odnosno svima koji žele naučiti primjenjive tehnike samoobrane koje će im pomoći da zaštite sebe ili svoje voljene.

DETALJNIJE

KIDS & TEENS
PROGRAM

Tipičan trening samoobrane za djecu omogućuje razvoj u sveukupnom pogledu života – bilo da se radi o razvoju i vježbanju koncentracije za učenje u školi ili o samokontroli i disciplini.

DETALJNIJE

Security
Program

Ovaj specijalistički program bavi se problematikom terorističkog i kriminalnog ugrožavanja javnih i vladinih ustanova, kompanija i tvrtki, političara, poduzetnika i drugih važnih osoba i organizacija.

DETALJNIJE

Policijski
Program

Ovaj program namijenjen je policiji i organima reda koji obavljaju poslove zaštite, sigurnosti i zakona. Prilagodljiv je i može se uklopi u okvire zakona svake države.

DETALJNIJE

Vojni
Program

Vojni sektor Krav Mage namijenjen je isključivo instruktorima i pripadnicima oružanih snaga. Vojnik je oruđe, alat koji država koristi kako bi očuvala svoje vitalne vrijednosti.

DETALJNIJE

Obuka Vatrenim
Oružjem

Kultura sigurnog rukovanja oružjem nije nešto s čime smo rođeni, a nažalost nije dovoljno ni proći liječnički pregled i provjeru policije te nabaviti pištolj, ili ga dobiti od poslodavca.

DETALJNIJE

Izdvojeno s treninga

Imate pitanje?
Pošaljite upit.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Nisam osuđivan/a i protiv mene se ne vodi kazneni postupak. Psihički i fizički sam sposoban/na za obavljanje treninga i nemam namjeru iskazivati nasilničko ponašanje.

5 + 6 =

Krav Maga Hercegovina na društvenim mrežama.

Svakodnevno, na društvenim mrežama, objavljujemo naše aktivnosti i novosti iz Krav Maga svijeta.

Pogledajte video uratke na našem YouTube kanalu.

Pretplatite se na Newsletter

Primajte besplatno na e-mail najave događaja, treninga, novosti iz ponude, akcije i posebne pogodnosti.