Trening

Trening obuhvaća tehničke, mentalne, taktičke i fizičke elemente, koristeći moderne i sofisticirane metode obuke za brz, efikasan i sveobuhvatan proces učenja.

Krav Maga treninzi

Treninzi su koncipirani da sudjeluju svi polaznici sukladno svojim mogućnostima bez zaostajanja za grupom. Započinje se zagrijavanjem nakon čega slijede razgibavanje i istezanje. Svaki termin treninga prati kurikulum prema kojem instruktor polaznicima objašnjava i demonstrira razne tehnike samoobrane, udaračke tehnike rukama i nogama, te polaznike izlaže mogućim stvarnim situacijama. Odrađuju se vježbe u stresnim uvjetima te vježbe snage.

Oprema za trening

Za početnički trening potrebno je: majica kratkih rukava, udobne hlače za trening (tajice, trenirka) i boca s vodom. Osim toga za polaznike je neophodno da imaju štitnik za zube kao i štitnik za genitalije.

Važna
Napomena

Da bi netko postao članom Krav Maga Hercegovina potrebno je ispuniti tri osnovna uvjeta:

da je psihofizički sposoban za obavljanje obuka, treninga

da ne iskazuje nasilničko ponašanje

da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, niti da je osoba krivično osuđivana

ISPUNJAVAŠ GORE NAVEDENE UVJETE?

Zabrane i ograničenja

Svim članovima Krav Maga Hercegovina zabranjuje se:

stvaranje zastrašujućeg i neugodnog okruženja

međusobno svađanje, izazivanje, započinjanje ili sudjelovanje u tučnjavi

omalovažavanje, vrijeđanje na bilo kojoj osnovi, seksualno zlostavljanje, zbijanje neslanih šala prema bilo kojem polazniku tečaja

negativno utjecanje na razvoj ostalih vježbača i njihovo napredovanje

surađivanje s osobama ili skupinama za koje se osnovano sumnja da su povezani s kriminalnim skupinama

Male Grupe

Organizirajte svoju grupu i započnite s treningom Krav Mage. Treninzi u malim skupinama su ekonomičniji od individualnih treninga, a rezultati su odlični. Trenirajte uz stalnu pozornost instruktora i uz mogućnost promjene partnera za treniranje, što dodatno ubrzava napredak. Izvrsna grupna podrška i natjecateljski duh faktori su koji će vas gurati naprijed kroz sustav samoobrane i koji će vam dati dodatnu snagu. Zajedničko rješavanje problema tijekom treninga dodatno će ojačati vaš karakter, a istovremeno ćete podijeliti radost uspjeha i ostvarenja cilja.

Trening u malim grupama može se organizirati redovito za određenu temu ili čak za team-building termin. Kakvu god ideju vaša skupina imala, mi ćemo se potruditi da se ona ostvari.

Grupni trening

Bilo da ste novi u treningu ili ste aktivni već godinama, uvidjet ćete da su naši treninzi izazovni i zanimljivi. Grupni treninzi Krav Mage nude najrealniji sustav samoobrane ikad stvoren i najcjelovitiji trening dosad. Pored toga Krav Maga jača vaše samopouzdanje na potpuno realan način. Neovisno o godinama, spolu, fizičkoj snazi ili razini kondicije, odmah ćete vidjeti da su naši treninzi motivirajući i usmjereni na potrebe polaznika.

Da biste postigli najbolje rezultate potrebno se izložiti što različitijim tipovima napadača, odnosno većem broju varijabli koje pospješuju iskustvo.

Stoga su mješovite grupe recept za učenje i stjecanje iskustva koje će biti najsličnije opasnostima u stvarnim životnim situacijama.

Individualni trening

Individualni Krav Maga treninzi izvrstan su način da se posvetite onome što smatrate da vam je neophodno i što želite da trenirate. Bilo da preferirate treninge „jedan na jedan“ ili treninge u skupinama, kreirat ćemo program vježbanja za vas. Nema razloga da propustite najbolji trening samoobrane i obrambenih taktika samo zato što ne možete ili ne želite sudjelovati u grupnim treninzima.
Individualni treninzi omogućavaju:

Izbor prikladnog prostora i vremena treniranja.

Treniranje u odgovarajućem ritmu.

Izuzetno brz napredak.

Poboljšanje kondicije i zdravlja.

Izgradnju samouvjerenosti.

Imate pitanje?
Pošaljite upit.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Nisam osuđivan/a i protiv mene se ne vodi kazneni postupak. Psihički i fizički sam sposoban/na za obavljanje treninga i nemam namjeru iskazivati nasilničko ponašanje.

11 + 5 =

Krav Maga Hercegovina na društvenim mrežama.

Svakodnevno, na društvenim mrežama, objavljujemo naše aktivnosti i novosti iz Krav Maga svijeta.

Pogledajte video uratke na našem YouTube kanalu.

Pretplatite se na Newsletter

Primajte besplatno na e-mail najave događaja, treninga, novosti iz ponude, akcije i posebne pogodnosti.