Vojni
Program

Krav Maga
Vojni Program

Vojni sektor Krav Mage namijenjen je isključivo instruktorima i pripadnicima oružanih snaga. Vojnik je oruđe, alat koji država koristi kako bi očuvala svoje vitalne vrijednosti, normalan način života i blagostanje svojih građana. Krav Maga je razvijena za potrebe vojske, stoga je sustav Krav Mage morao biti osmišljen tako da ga može svladati svatko u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Vojna se Krav Maga s dobrim razlogom predstavlja kao izvorište ovog sustava budući da je i nastala za potrebe vojske. No, obučavanje vojnoga osoblja ali i civilnih polaznika, prema ovom je kurikulumu specijalistički program.

Cilj Obuke

Cilj obuke je izgradnja odgovornog pojedinca koji će ispravno funkcionirati pod stresnim uvjetima, s odlučnošću i agresivnošću (na poželjnom nivou). Rezultat je kompletan borac koji zna koristiti najefikasnije tehnike i taktike, te nije isključivo “nosač oružja”.

Specijalistički
Program

Zbog posebnih zahtjeva, specifičnih tehnika i situacijskih treninga, vojna se Krav Maga ne može u potpunosti miješati s civilnim sektorom. S druge strane, unutar civilnog sektora može se tek djelomično odgovoriti na potrebe treninga vojnog osoblja. Stoga je nužno imati ovakav specijalistički program za profesionalce.

Tehnički elementi

Primjeri tehničkih elemenata:

Osnovni napadi bez oružja (udarci rukama i nogama, bacanja, gušenja itd.)

Osnovni napadi uz uporabu oružja (puška, nož, priručni alati – lopata itd.)

Samoobrana od svih napada i prijetnji protiv jednog ili više naoružanih i / ili nenaoružanih napadača

CQB i borba u urbanom okruženju (zgrade, brodovi, zračne luke). Vojnik se susreće sa iznenadnim napadom iz blizine ili se nalazi u situaciji kad nije moguće upotrijebiti vatreno oružje

Hapšenje i kontrola zatvorenika/osumnjičenog. Kontroliranje drugih osoba

Izraelsko taktičko pucanje

Metode antiterorizma, zaustavljanje ,,bombaša samoubojica”

Ostali Programi

Odaberite jedan od programa navedenih u nastavku.

CIVILNI
PROGRAM

DETALJNIJE

KIDS & TEENS
PROGRAM

DETALJNIJE

Security
Program

DETALJNIJE

Policijski
Program

DETALJNIJE

Vojni
Program

DETALJNIJE

Tečaj Rukovanja
Oružjem

DETALJNIJE

Glavni cilj Treninga

Postoje problematične situacije u kojima je to nemoguće upotrebiti oružje: kad se vojnik nalazi na benzinskoj postaji, na mjestu na kojem je puno ljudi, ako mu se zaglavi oružje, kad nije legalno pucati ili koristiti smrtonosnu silu, kad je potrebno ući u kontrolu, a ne eliminaciju napadača. U tim situacijama, vojnik mora koristiti svoje skrivene adute: Krav Maga je jedno od najpristupačnijih oružja koje vojnik može imati uz sebe. Krav Maga trening nužno povećava vojnikovo samopouzdanje i profesionalnost.

Izdvojeno s treninga

Imate pitanje?
Pošaljite upit.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Nisam osuđivan/a i protiv mene se ne vodi kazneni postupak. Psihički i fizički sam sposoban/na za obavljanje treninga i nemam namjeru iskazivati nasilničko ponašanje.

8 + 5 =

Krav Maga Hercegovina na društvenim mrežama.

Svakodnevno, na društvenim mrežama, objavljujemo naše aktivnosti i novosti iz Krav Maga svijeta.

Pogledajte video uratke na našem YouTube kanalu.

Pretplatite se na Newsletter

Primajte besplatno na e-mail najave događaja, treninga, novosti iz ponude, akcije i posebne pogodnosti.