Kids & Teens
Program

Krav Maga
Kids & Teens Program

Treninzi za djecu i tinejdžere provode se prema programu Kids & Teens organizacije Krav Maga Global. Prilagođeni su za djecu od 5 do 15 godina, a provode se u manjim grupama do 15 djece.

Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca uče kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog kontakta. Također grade i jačaju samopouzdanje i kondicijsku spremu te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

Prednosti i Koristi

Djeca kroz igru i trening usvajaju sljedeće tehnike, vještine i navike:

savladavaju tehnike samoobrane za slučaj konfliktnih ili opasnih situacija

stječu samopouzdanje

razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti

usvajaju zdrave životne navike

Treninzi za djecu podijeljeni su u dva programa prema dobi djeteta:

Krav Maga Kids za klince uzrasta 5 – 10 godina

Krav Maga Teens za tinejdžere 11 – 15 godina

Krav Maga
Kids

Specifičnost Kids programa je učenje tehnika kroz igru i zabavu. Cilj treninga je, prije svega:

izgraditi osjećaj za timski rad

jačati zdrave životne navike

poboljšati samopouzdanje u ključnim godinama za razvoj djece

kroz igru i bez opterećenja naučiti tehnike samoobrane

Djeca se uče nositi s konfliktnim situacijama već od vrtića pa do nižih razreda osnovne škole. Treninzi uključuju osobito važne tehnike rane socijalizacije kako bi i ususret školi i novom okruženju samopouzdano krenuli kroz život.

Krav Maga
Teens

Raznovrsni i intenzivni Teens treninzi primjereni mogućnostima djeteta rješenje su za višak energije i životnu dinamičnost specifičnu za tinejdžersku dob.

Izgrađivanjem timskog okruženja, učenjem tehnika i zabavom kroz taktičke igre djeci je osigurana pozitivna atmosfera i ekipa.

Osim tehnika samoobrane praktičnih za zaštitu sebe ili drugih, teensi će razviti fleksibilnost, kondiciju, motoriku tijela te uz razne vježbe poboljšati i koncentraciju koja ima bitnu ulogu u razvoju i školovanju.

Zašto Krav Maga Kids & Teens?

Treninzi samoobrane pogoduju pravilnom tjelesnom razvoju djeteta, pomažu pri regulaciji tjelesnih masnoća, jačaju kosti i mišiće, umanjuju rizik pojave dijabetesa ili prekomjerene težine kod djece. Ona djeca koja su tjelesno aktivna imaju manje problema s nesanicom i bolje se nose sa svakodnevnim tjelesnim i emocionalnim izazovima. Tipičan trening samoobrane za djecu omogućuje razvoj u sveukupnom pogledu života – bilo da se radi o razvoju i vježbanju koncentracije za učenje u školi, disciplini, motoričkom razvoju i kondicijskoj spremi primjerenoj za njihovu dob ili o stjecanju navika pomaganja bližnjima, poštivanja starijih i razvijanju svijesti o važnosti pravovremene reakcije i samopouzdanja.

Dijete će naučiti zaštititi i obraniti sebe i druge od napada, razviti će izdržljivost, snagu i fleksibilnost u vrlo kratkom vremenu, a pritom će se i zabaviti uz raznovrsne igre i odličnu ekipu.

Zajednička odlika treninga za djecu i tinejdžere je specifičan pristup razvoju djeteta primjeren dobi, spolu i različitim mogućnostima djece. Uz stručno vodstvo licenciranih instruktora djeca uče tehnike samoobrane kroz razne realne te moguće scenarije kroz rekonstrukciju mogućih scenarija i opasnosti kao što su konfliktne situacije i napadi u školi ili na ulici, od vršnjaka ili puno jačih napadača.

Treninzi razvijaju svijest o važnosti pravovremene reakcije i samopouzdanja da se bez straha obrane i zatraže pomoć.

Ostali Programi

Odaberite jedan od programa navedenih u nastavku.

CIVILNI
PROGRAM

DETALJNIJE

KIDS & TEENS
PROGRAM

DETALJNIJE

Security
Program

DETALJNIJE

Policijski
Program

DETALJNIJE

Vojni
Program

DETALJNIJE

Tečaj Rukovanja
Oružjem

DETALJNIJE

Glavni cilj Treninga

Dijete će naučiti zaštititi i obraniti sebe i druge od napada, razvit će izdržljivost, snagu i fleksibilnost u vrlo kratkom vremenu, a pritom će se i zabaviti uz raznovrsne igre i odličnu ekipu. Djeca uče tehnike samoobrane kroz razne realne te moguće scenarije i opasnosti kao što su konfliktne situacije i napadi u školi ili na ulici, od vršnjaka ili puno jačih napadača.

Izdvojeno s treninga

Imate pitanje?
Pošaljite upit.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Nisam osuđivan/a i protiv mene se ne vodi kazneni postupak. Psihički i fizički sam sposoban/na za obavljanje treninga i nemam namjeru iskazivati nasilničko ponašanje.

14 + 14 =

Krav Maga Hercegovina na društvenim mrežama.

Svakodnevno, na društvenim mrežama, objavljujemo naše aktivnosti i novosti iz Krav Maga svijeta.

Pogledajte video uratke na našem YouTube kanalu.

Pretplatite se na Newsletter

Primajte besplatno na e-mail najave događaja, treninga, novosti iz ponude, akcije i posebne pogodnosti.